Raspored održavanja pisanog dijela pravosudnog ispita u prosincu 2023.

Kandidati koji su prijavili polaganje pisanog dijela pravosudnog ispita za prosinac 2023. obavještavaju se kako će se pisani ispiti provoditi prema sljedećem rasporedu:
 
Datumi održavanja ispita Kandidati
7. - 9. prosinca 2023. Kandidati čija prezimena počinju slovima A - K
14. - 16. prosinca 2023. Kandidati čija prezimena počinju slovima L - Ž
 
Pisani dio pravosudnog ispita održava se u prostorijama Ministarstva pravosuđa i uprave, Zagreb, Ulica grada Vukovara 49, a kandidati su mu dužni pristupiti s početkom u 8,00 sati s važećom osobnom identifikacijskom ispravom (važeća osobna iskaznica ili putovnica) radi provjere identiteta te se  podvrći sigurnosnom pregledu službenika pravosudne policije.
Za provjeru utvrđenih rasporeda održavanja ispita kandidati se mogu obratiti na telefone 01/3714-334 ili putem adrese elektroničke pošte Josipa.Dokoza@mpu.hr.
Kandidati koji nisu u mogućnosti pristupiti pisanom dijelu pravosudnog ispita dužni su o tome pisanim putem obavijestiti ovo Ministarstvo najkasnije dan prije održavanja ispita. Kandidati koji ne obavijeste Ministarstvo o nemogućnosti pristupanja ispitu te ispitu ne pristupe ponovnom polaganju pravosudnog ispita mogu pristupiti protekom najmanje tri mjeseca od dana kada su trebali pristupiti polaganju.