Dodjela zahvalnicama suradnicima probacijske službe

  • Slika /slike/Uručenje zahvalnica.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Tradicionalna dodjela zahvalnica suradnicima probacijske službe održana je u četvrtak, 15. prosinca 2022. u Ministarstvu pravosuđa i uprave.

Uprava za zatvorski sustav i probaciju dodijelila je zahvalnice pravnim i fizičkim osobama s kojima su probacijski uredi ostvarili najbolju suradnju u izvršavanju probacijskih poslova, unapređenju rada probacijske službe, promociji rada probacijske službe i njezine društvene prepoznatljivosti.

Zahvalnice su uručili p.o. ravnatelj Uprave za zatvorski sustav i probaciju Zvonimir Penić i načelnik Sektora za probaciju Goran Brkić.

Zahvalnice su uručene predstavnicima 28 pravnih i fizičkih osoba iz različitih sustava od nevladinih organizacija, zdravstvenih ustanova, domova umirovljenika, komunalnih poduzeća,  pa do policijskih postaja, sudaca, humanitarnih organizacija te jedinica lokalne samouprave kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo na uspješnoj suradnji sa probacijskom službom. Pravnim i fizičkim osobama koje nisu mogle nazočiti svečanosti, zahvalnice će uručiti voditelji probacijskih ureda.

Predstavnici pravnih osoba su se također zahvalili na priznanju i istaknuli odličnu suradnju s probacijskom službom.

Stranica