Potpisana Četvrta izmjena i dopuna Pisma suglasnosti o provedbi zakona između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Sjedinjenih Američkih Država

  • Slika /slike/vijesti naslovnica/27-09-2018-Pismo suglasnosti o provedbi zakona između Vlade RH i Vlade SAD/IMG_6813.JPG
  • Slika
  • Slika

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković i veleposlanik SAD-a u Republici Hrvatskoj W. Robert Kohorst potpisali su danas Četvrtu izmjenu i dopunu Pisma suglasnosti o provedbi zakona između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Četvrta izmjena i dopuna Pisma suglasnosti sklapa se zbog uključivanja novih dodatnih projekata u postojeći pravni okvir: Regionalna inicijativa za provedbu zakona, Regionalna inicijativa za suzbijanje korupcije, Regionalna inicijativa za provedbu zakona te Regionalna inicijativa za suzbijanje pranja novca.
 
Obje su strane iskazale izuzetno zadovoljstvo potpisivanjem ovog dokumenta kojim se dodatno jača dosadašnja suradnja u provedbi zakona.

Ovaj čin obuhvatit će djelovanje novih država koje će se uključiti u provođenje programa definiranih Četvrtom izmjenom i dopunom Pisma suglasnosti (središnja, istočna i jugoistočna Europa te baltičke zemlje).

Pisane vijesti | Bilateralni sastanci