Primopredaja dužnosti u Ministarstvu pravosuđa

Slika /slike/dužnosnici/IMG_0375.JPG

U Ministarstvu pravosuđa obavljena je službena primopredaja dužnosti između dosadašnje zamjenice ministra Sandre Artuković Kunšt i novog ministra pravosuđa Ante Šprlje.

Zamjenica ministra Sandra Artuković Kunšt zaželjela je novoimenovanom ministru pravosuđa Anti Šprlji uspješan rad te ga ukratko upoznala sa stanjem u Ministarstvu pravosuđa i najvažnijim projektima i aktivnostima.
 
"Uvođenje pravosudnih informacijskih sustava, prvenstveno e-Spisa u punu produkciju omogućilo je podizanje upravljačkih i organizacijskih aktivnosti na višu razinu. Rezultati zalaganja djelatnika u ovom ministarstvu i u pravosudnom sustavu u cjelini u protekle četiri godine su mjerljivi i vidljivi u brojčanim pokazateljima pada broja neriješenih sudskih predmeta i skraćenja njihovog trajanja, i uvjereni smo da će se ovi pozitivni trendovi nastaviti i u slijedećem razdoblju“  istaknula je zamjenica ministra Sandra Artuković Kunšt.

Novoizabrani ministar pravosuđa Ante Šprlje zahvalio se na učinjenom u prethodnom mandatu u  Ministarstvu pravosuđa. „Prepoznavanje sličnih područja koja zahtijevaju daljnje kratkoročne i dugoročne mjere i aktivnosti u pravosuđu potvrđuju zalaganje i stručan pristup, na kojem ćemo ustrajati, a obogatit ćemo ga i novim reformama za koje smo detektirali da su nužne“ naglasio je ministar Šprlje. 

Pisane vijesti | Priopćenja i prezentacije