Sastanak s predstavnicima Agencije za sprječavanje korupcije Crne Gore

Slika /slike/vijesti naslovnica/2023/siječanj/IMG_2564 (1).jpg

​U Ministarstvu pravosuđa i uprave održan je sastanak s predstavnicima Agencije za sprječavanje korupcije Crne Gore u okviru njihovog studijskog putovanja u Hrvatskoj.

Ministar pravosuđa i uprave razgovarao je s članovima delegacije o antikorupcijskom sustavu u Hrvatskoj, zakonodavnim aktivnostima u području borbe protiv korupcije, provedbi Strategije za sprječavanje korupcije, projektima i aktivnostima koje Vlada Republike Hrvatske poduzima u području borbe protiv korupcije.

Delegacije su razmijenile iskustva i izrazile spremnost za daljnju suradnju u području kreiranja antikorupcijskih politika.

Na sastanku su ispred delegacije Crne Gore sudjelovali direktorica Agencije za sprječavanje korupcije Crne Gore Jelena Perović, predsjednik Savjeta Agencije za sprječavanje korupcije Crne Gore Momčilo Radulović, član savjeta Agencije Zlatko Vujović te predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Nataša Novaković i tajnik Povjerenstva Ivan Matić.

Uz ministra Malenicu na sastanku su sudjelovali državni tajnik Juro Martinović i načelnik Sektora za sprječavanja korupcije Mladen Bručić-Matic.

 
 

Pisane vijesti