Svečana dodjela zahvalnica

  • Slika /slike/novi osj/Ravnateljica_uzs.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U četvrtak, 25. veljače održana je svečana dodjela zahvalnica pravnim i fizičkim osobama s kojima su probacijski uredi tijekom 2020. ostvarili najbolju suradnju. Zahvalnice su uručili ravnateljica Uprave za zatvorski sustav i probaciju Jana Špero i načelnik Sektora za probaciju  Goran Brkić.

Ova svečanost iskazivanja priznanja onima koji kao partneri i suradnici sudjeluju zajedno sa probacijskim službenicima u izvršavanju probacijskih poslova, a osobito u organiziranju i izvršavanju rada za opće dobro organizira se od 2013. godine.
 
Prethodnih godina su dobitnici zahvalnica pozivani u Ministarstvo pravosuđa i uprave te im je na prigodnoj svečanosti uručena zahvalnica. Obzirom na epidemiološku situaciju ovogodišnja dodjela zahvalnica organizirana je online na način da su pravnim ili fizičkim osobama, nakon prigodnog online obraćanja ravnateljice Jane Špero, zahvalnice neposredno uručili voditelji probacijskih ureda.
 
Ravnateljica Jana Špero se u svom obraćanju zahvalila ovogodišnjim dobitnicima na uspješnoj suradnji koja se održala i uspješno realizirala unatoč svim izazovima koje su sa sobom donijeli pandemija COVID-19 i potresi koji su pogodili Republiku Hrvatsku. Izrazila je nadu da će se ta suradnja nastaviti i u budućnosti u normalnijim uvjetima od onih u 2020. godini. 
 
Zahvalnice su uručene predstavnicima 25 pravne osobe koje dolaze iz različitih sustava: sustava zdravstvene i socijalne skrbi, policije, sudstva, nevladinih organizacija i drugih pravnih osoba, koje su tijekom 2020. godine doprinosile misiji probacijske službe, odnosno reintegraciji i resocijalizaciji počinitelja kaznenih djela.
 
Predstavnici pravnih osoba su se također zahvalili na priznanju i istaknuli odličnu suradnju s probacijskim uredima.

Pisane vijesti