Uputa o mjerama za sprječavanje širenja epidemije bolesti COVID-19 i osiguranje uvjeta za redovito obavljanje poslova u tijelima državne uprave

Slika /slike/Najčešća pitanja i odgovori/shutterstock_203485126_cr.jpg
Na temelju Odluke Vlade Republike Hrvatske o poduzimanju mjera u tijelima državne uprave za sprječavanje širenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 i osiguranje uvjeta za redovito obavljanje poslova u tijelima državne uprave („Narodne novine“ br. 116/20), ministar pravosuđa i uprave dr.sc Ivan Malenica, uz prethodnu suglasnost predsjednika Vlade Republike Hrvatske donio je novu UPUTU o mjerama za sprječavanje širenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 i osiguranje uvjeta za redovito obavljanje poslova u tijelima državne uprave te uredima i drugim stručnim službama Vlade Republike Hrvatske.
 
Uputa se primjenjuje od 30. studenoga 2020., a  danom primjene ove Upute prestaje se primjenjivati Uputa od 2. studenoga 2020.

Dopis ministra pravosuđa i uprave tijelima državne uprave dostupan je na poveznici.
 
Uputu o mjerama za sprječavanje širenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 i osiguranje uvjeta za redovito obavljanje poslova u tijelima državne uprave te uredima i drugim stručnim službama Vlade Republike Hrvatske možete pronaći na poveznici.

Pisane vijesti