Započelo provođenje edukativno – radnih sastanaka na temu „Nagrađivanje i motivacija u praksi“

  • Slika /slike/vijesti naslovnica/2022/travanj/Radionica_2.jpg
  • Slika
  • Slika
Ministarstvo pravosuđa i uprave provodi projekt „Jačanje zaštite ljudskih prava i javne sigurnosti kroz unapređenje kapaciteta probacijske službe“ koji se financira iz Norveškog finacijskog mehanizma, a u okviru kojeg je predviđena aktivnost „Suradnja pravosudnog i probacijskog sustava“.

U okviru te aktivnosti kontinuirano će se provoditi edukativno-radni sastanci rukovodećih službenika zatvorskog sustava i probacije. Prvi takav sastanak održan je u petak, 1. travnja u prostorijama Ministarstva pravosuđa i uprave.

U prvom dijelu sastanka prezentirani su rezultati istraživanja „Utjecaji nagrađivanja na motivaciju u radu službenika/ca Uprave za zatvorski sustav i probaciju“  koje je provedeno u suradnji službenica zatvorskog sustava i probacije: Danijele Knjižek (Probacijski ured Zagreb I, Marine Mirčete Mikulić (Probacijski ured Zagreb I), Matee Sršen (Probacijski ured Zagreb I) I Ive Prskalo (Centar za izobrazbu).

Na drugom djelu edukativno - radnog sastanka naglasak je bio na razmjeni iskustva u praksi kroz praktične zadatke i na podijeli materijala koji su proizašli kao rezultat istraživanja.

Na sastanku je prisustvovalo 23 sudionika, načelnika sektora, upravitelja i pomoćnika kaznenih tijela, voditelja odjela zatvorskog sustava i voditelja probacijskih ureda.

Ravnateljica Uprave za zatvorski sustav i probaciju Jana Špero održala je uvodni govor za sudionike sastanka te ih pozdravila i na kraju samog događanja.



 

Pisane vijesti