Završetak twinning light projekta “Jačanje administrativnih kapaciteta Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske”

U petak 22. ožujka 2013. godine, Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj, Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske i Centar za međunarodnu pravnu suradnju Kraljevine Nizozemske, obilježit će službeni dovršetak IPA 2009 twinning light projekta “Jačanje administrativnih kapaciteta Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske”.

Jačanje administrativnih i upravljačkih kapaciteta službenika Ministarstva pravosuđa je bio glavna svrha ovoga twinning light projekta, koji je proveden u proteklih 7 mjeseci. Od kolovoza 2012. godine, nizozemski i hrvatski stručnjaci su blisko surađivali kako bi razvili model upravljačkih kompetencija, izradili Strategiju ljudskih potencijala, te ojačali kompetencije rukovodećih službenika s posebnim naglaskom na upravljanje radnim procesima, a sve u cilju uspostavljanja učinkovitije i transparentnije rukovodeće strukture Ministarstva pravosuđa. 

Provedba projekta se odvijala od kolovoza 2012. godine do ožujka 2013. godine. Ukupna vrijednost projekta je 229.941,33 EUR, od čega je 90% financirano iz Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA), a 10% putem nacionalnog sufinanciranja.
 



Pisane vijesti | Projekti