Dvodnevna edukacija za rukovodeće službenike probacijskog sustava

  • Slika /slike/novi osj/edu1.JPG
  • Slika
  • Slika

U prostorima Ministarstva pravosuđa i uprave je od 21. do 22. rujna 2020. godine održana edukacija za rukovodeće službenike probacijskog sustava u okviru projekta „Unaprjeđenje kvalitete pravosuđa kroz jačanje kapaciteta zatvorskog i probacijskog sustava te sustava za podršku žrtvama i svjedocima“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Polaznici edukacije su bili voditelji probacijskih ureda i načelnik Središnjeg ureda Sektora za probaciju. Voditeljica edukacija dr. sc. Višnja Perin iz Ustanove za obrazovanje odraslih „Callidus“ u dvodnevnoj edukaciji je kroz interaktivan način rada polaznicima prenijela informacije iz područja vodstva i upravljanja, komunikacijskih vještina s naglaskom na neverbalnu komunikaciju, motivacije i nagrađivanja, stilova vođenja i upravljanja te timskog rada.

Kroz razmjenu iskustava te aktivnim sudjelovanjem u edukaciji, polaznici su imali priliku osvježiti znanja iz navedenih područja te osvijestiti svoje snage i ulogu vodstva u svrhu stvaranja i održavanja produktivnih timova unutar probacijskih ureda.



Pisane vijesti