Javni natječaj za financiranje projekata ovlaštenih udruga i pravnih klinika za pružanje primarne pravne pomoći za 2023. godinu

Slika /slike/vijesti naslovnica/BPP javni natjecaj.jpg

Ministarstvo pravosuđa i uprave objavljuje javni natječaj za financiranje projekata ovlaštenih udruga i pravnih klinika za pružanje primarne pravne pomoći za 2023. godinu. Rok za podnošenje prijava je 8. svibnja 2023. godine.

Prijave na ovaj natječaj prijavitelji mogu poslati u papirnatom obliku (preporučenom poštom, putem dostavljača ili osobno u zatvorenoj omotnici Ministarstvu pravosuđa i uprave, Ulica grada Vukovara 49, 10000 Zagreb s naznakom „Prijava na natječaj za financiranje projekata ovlaštenih udruga i pravnih klinika za pružanje primarne pravne pomoći - ne otvarati") ili u elektroničkom obliku (na adresu elektroničke pošte: primarna.pravna.pomoc.2023@mpu.hr s naznakom „Prijava na natječaj za financiranje projekata ovlaštenih udruga i pravnih klinika za pružanje primarne pravne pomoć u 2023.“).

Rok za podnošenje prijava na natječaj je 8. svibnja 2023. godine odnosno u slučaju dostave putem dostavljača ili osobno do 15,00 sati 8. svibnja 2023. godine.

Rok za podnošenje prijava u elektroničkom obliku na natječaj je 8. svibnja 2023. godine, do 23:59 sati.

Prijave projekata podnose se isključivo na propisanim obrascima koji su, zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnoj stranici Ministarstva pravosuđa i uprave (mpu.gov.hr).

Detaljnije informacije možete pronaći na poveznici.
 

Pisane vijesti | Besplatna pravna pomoć