Najava okruglog stola "Novi okviri suradnje zatvorskog sustava Republike Hrvatske s organizacijama civilnog društva"

Slika /slike/banneri/najava okruglog stola - udruge.jpg

Uprava za zatvorski sustav organizira okrugli stol pod nazivom "Novi okviri suradnje zatvorskog sustava Republike Hrvatske s organizacijama civilnog društva"

Okrugli stol "Novi okviri suradnje zatvorskog sustava Republike Hrvatske s organizacijama civilnog društva" održat će se u srijedu, 8. lipnja 2016. godine s početkom u 10,00 sati, u prostorijama Ministarstva pravosuđa, Ulica grada Vukovara 49, dvorana Vidikovac, soba 706.

Ovim okruglim stolom namjera je predstaviti potencijalnim suradnicima zatvorski sustav Republike Hrvatske, proširiti suradnju s organizacijama civilnog društva te raspraviti o potrebama i okvirima u kojima vidimo mogućnost njihova uključivanja sukladno Standardima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.

Pozivaju se udruge koje su zainteresirane za sudjelovanje na okruglom stolu i suradnju sa zatvorskim sustavom Republike Hrvatske da se jave na mail info-udruge@uzs.pravosudje.hr najkasnije do 6. lipnja 2016. godine.
 

Pisane vijesti | Konferencije i okrugli stolovi