Otvaranje izložbe fotografija „Probacija: Proživljena iskustva“

Slika /slike/vijesti naslovnica/probacija_izlozba.jpg

Otvaranje izložbe fotografija „Probacija: Proživljena iskustva“ održat će se u utorak, 25 travnja 2017. godine, s početkom u 17:00 sati, Glazbeni paviljon, Trg Nikole Šubića Zrinskog (Park Zrinjevac). 

Izložbu fotografija organizira Ministarstvo pravosuđa u sklopu Twinning projekta „Podrška daljnjem razvoju i jačanju probacijske službe u Republici Hrvatskoj“.

Probacijski službenici i počinitelji iz cijele Hrvatske snimili su nekoliko fotografija na temu što za njih znači probacija, a neovisni je žiri odabrao 20 najboljih fotografija koje će biti predstavljene na izložbi.

Na otvorenju izložbe prisustvovat će državna tajnica Sanja Mišević, veleposlanik Kraljevine Španjolske u Republici Hrvatskoj Eduardo Aznar Campos i zamjenik šefa Misije Veleposlanstva Savezne Republike Njemačke u Republici Hrvatskoj Andreas Oliver Krauß.

Voditeljica i urednica Ivana Paradžiković, urednik fotografije Boris Ščitar te pjevačica i kantautorica Luce najavit će tri pobjednika u kategorijama „Najbolja fotografija probacijskog službenika“, „Najbolja fotografija počinitelja na probaciji“ i „Najbolja fotografija po izboru društvenih mreža.

Izložbu fotografija može se razgledati od 24. do 30. travnja 2017. godine na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Park Zrinjevac).  

Najave | Probacija