Posjet Osječkom pravosudnom području

Slika /slike/vijesti naslovnica/Posjet Osječkom pravosudnom području/Osijek - Slika 2.jpg

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković sa suradnicima, državnim tajnikom mr.sc. Josipom Salapićem i pomoćnicom ministra Sandom Kulić Makar, u utorak, 29. kolovoza 2017. godine posjetio je Osječko pravosudno područje.

Tijekom posjete, ministar Bošnjaković se, zajedno s državnim tajnikom Salapićem i pomoćnicom ministra Kulić Makar, sastao sa čelnicima pravosudnih tijela u Gradu Osijeku, i to sa sucem ovlaštenim za obavljanje poslova sudske uprave Županijskog suda u Osijeku Antom Rašićem, županijskim državnim odvjetnikom Davorom Petričevićem, predsjednik Općinskog suda u Osijeku Davorom Mitrovićem,  općinskom državnom odvjetnicom Ivanom Kolesarić,  predsjednicom Prekršajnog suda u Osijeku Vesnom Rožac, predsjednicom Trgovačkog suda u Osijeku mr. sc. Mirjanom Baran, predsjednikom Upravnog suda u Osijeku Božom Horvatom i voditeljicom Probacijskog ureda u Osijeku Marijom Kosović Tubić.



Nakon održanih sastanaka sa čelnicima pravosudnih tijela u Gradu Osijeku, ministar Bošnjaković sastao se i s Ivanom Vrkićem, gradonačelnikom Grada Osijeka. 



Pisane vijesti | Organizacija pravosuđa