Posjet pulskom pravosudnom području

Slika /slike/Pulsko pravosudno područje.jpg

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković sa suradnicima, državnim tajnikom Jurom Martinovićem i pomoćnicom ministra Janom Špero u petak, 6. travnja 2018. godine u posjeti je pulskom pravosudnom području.

Tijekom posjete, ministar Bošnjaković sastao se s čelnicima pravosudnih tijela u pulskog pravosudnog područja, i to s predsjednikom Županijskog suda u Puli – Pola Iztokom Krbecom, predsjednikom Općinskog suda u Puli – Pola Robertom Uggeriem, predsjednicom Trgovačkog suda u Pazinu Adrijanom Labinjanin Skoko, predsjednicom Prekršajnog suda u Puli – Pola Dragicom Grujić, županijskom državnom odvjetnicom u Puli – Pola Mirjanom Jelenić i općinskim državnim odvjetnikom u Puli - Pola Vlatkom Ivandićem.

Nakon održanog sastanka sa čelnicima pravosudnih tijela, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković sastat će se s istarskim županom Valterom Flegom i zamjenikom gradonačelnika grada Pule Robertom Cvekom. 
 
U sklopu posjete, ministar Bošnjaković obići će i Zatvor u Puli-Pola i Kaznionicu u Valturi gdje će se sastati s upraviteljem Zatvora Goranom Terkovićem i upraviteljem Kaznionice Josipom Troštom.

Pisane vijesti | Organizacija pravosuđa