Poziv za iskazivanje interesa

Slika /slike/Zatvorski sustav/Centar za izobrazbu/IPA projekt - radovi/WP_20161207_006.jpg

Ministarstvo pravosuđa objavljuje Poziv za iskazivanje interesa za premještaj, imenovanje na položaj i raspored na radno mjesto upravitelja Centra za izobrazbu

Na temelju odredbi članka 76. i 80. Zakona o državnim službenicima („Narodne novine“, broj 92/05., 142/06, 77/07, 107/07, 27/08, 34/11, 49/11, 150/11, 34/12, 49/12 - pročišćeni tekst, 37/13, 38/13, 01/15 i 138/15), Ministarstvo pravosuđa objavljuje

 
POZIV
 ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA PREMJEŠTAJ,
IMENOVANJE NA POLOŽAJ I RASPORED NA RADNO MJESTO
UPRAVITELJA CENTRA ZA IZOBRAZBU
 
 
Ministarstvo pravosuđa poziva državne službenike Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa na iskazivanje interesa za premještaj, imenovanje na položaj i raspored na radno mjesto upravitelja Centra za izobrazbu Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa.  
 
Stručni uvjeti:
  • završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij društvene ili humanističke struke,
  • najmanje 4 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,
  • položen državni stručni ispit.
 
Opis poslova i zadaća radnog mjesta:
Upravlja radom Centra za izobrazbu, obavlja poslove koji su određeni zakonom i drugim propisima kao i druge poslove po nalogu pomoćnika ministra nadležnog za poslove zatvorskog sustava.
 
U prijavi je potrebno navesti: osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresu stanovanja, broj telefona, e-mail adresu).
 
Uz prijavu prilažu se:
  • životopis,
  • motivacijsko pismo,
  • prijedlog četverogodišnjeg plana rada i strategije razvoja i upravljanja Centrom za izobrazbu.
 
Zainteresiranim kandidatom smatrat će se službenik koji podnese pravovremenu i urednu prijavu, sa svim traženim prilozima.
 
Prijave se podnose u roku od petnaest (15) dana od dana objave ovog poziva na stranicama Ministarstva pravosuđa, putem elektroničke pošte na adresu: zatvorski.sustav@pravosudje.hr.
 
 
 
 
Ministarstvo pravosuđa
Uprava za zatvorski sustav


Najave | Zatvorski sustav