Ministarstvo uprave donijelo odluku o referendumskom pitanju „Jeste li za usvajanje urbanističkog plana uređenja kojim se, uz izgradnju igrališta za golf, dozvoljava i izgradnja smještajnih kapaciteta s ležajevima (vila, hotela i apartmana) na platou brda Srđ“

Na temelju članka 24. Stavka 5. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi Ministarstvo uprave dana 27. ožujka 2013. godine donijelo je Odluku kojom se utvrđuje ispravnim Prijedlog za raspisivanje referenduma od 20. veljače 2013. godine, dostavljen od Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, u kojem je sadržano sljedeće referendumsko pitanje: „Jeste li za usvajanje urbanističkog plana uređenja kojim se, uz izgradnju igrališta za golf, dozvoljava i izgradnja smještajnih kapaciteta s ležajevima (vila, hotela i apartmana) na platou brda Srđ“.

Na temelju članka 24. Stavka 5. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi Ministarstvo uprave dana 27. ožujka 2013. godine donijelo je Odluku kojom se utvrđuje ispravnim Prijedlog za raspisivanje referenduma od 20. veljače 2013. godine, dostavljen od Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, u kojem je sadržano sljedeće referendumsko pitanje: „Jeste li za usvajanje urbanističkog plana uređenja kojim se, uz izgradnju igrališta za golf, dozvoljava i izgradnja smještajnih kapaciteta s ležajevima (vila, hotela i apartmana) na platou brda Srđ“. Cijelu odluku s obrazloženjem možete pročitati ovdje.

Stranica