Ispravak poziva za iskazivanje interesa

Slika /slike/zapošljavanje.jpg

Poziv za iskazivanje interesa za premještaj, imenovanje na položaj i raspored na radno mjesto upravitelja Kaznionice i zatvora u Šibeniku

Na temelju odredbi članka 76. i 80. Zakona o državnim službenicima („Narodne novine“, broj 92/05., 142/06, 77/07, 107/07, 27/08, 34/11, 49/11, 150/11, 34/12, 49/12 - pročišćeni tekst, 37/13, 38/13, 01/15 i 138/15), Ministarstvo pravosuđa objavljuje
 
POZIV
 
ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA PREMJEŠTAJ,
IMENOVANJE NA POLOŽAJ I RASPORED NA RADNO MJESTO
UPRAVITELJA KAZNIONICE I ZATVORA U ŠIBENIKU
 
Ministarstvo pravosuđa poziva državne službenike Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa na iskazivanje interesa za imenovanje na položaj i raspored na radno mjesto upravitelja Kaznionice i zatvora u Šibeniku Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa.  
 
Stručni uvjeti:
  • završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij prirodne, tehničke, biomedicinske i zdravstvene, biotehničke, društvene ili humanističke struke,
  • najmanje 4 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,
  • poznavanje rada na računalu,
  • položen državni stručni ispit.
 
Opis poslova i zadaća radnog mjesta:
Upravlja radom u Kaznionici i zatvoru u Šibeniku. Obavlja poslove koji su mu određeni zakonom i drugim propisima te druge poslove po nalogu pomoćnika ministra nadležnog za poslove zatvorskog sustava.
 
U prijavi je potrebno navesti: osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresu stanovanja, broj telefona, e-mail adresu).
 
Uz prijavu prilažu se:
  • životopis,
  • motivacijsko pismo,
  • prijedlog četverogodišnjeg plana rada i strategije razvoja i upravljanja kaznenim tijelom.
 
Zainteresiranim kandidatom smatrat će se službenik koji podnese pravovremenu i urednu prijavu, sa svim traženim prilozima.
 
Prijave se podnose u roku od osam (8) dana od dana objave ovog poziva na stranicama Ministarstva pravosuđa, putem elektroničke pošte na adresu: zatvorski.sustav@pravosudje.hr.
 
Pravodobne prijave službenika na Poziv za iskazivanje interesa za premještaj u Ministarstvo pravosuđa Upravu za zatvorski sustav Kaznionica i zatvoru u Šibeniku objavljen na stranicama Ministarstva pravosuđa dana 13. travnja 2017. godine, smatrat će se prijavama podnesenim na ovaj Poziv te iste nije potrebno ponovno podnositi.
 
Ministarstvo pravosuđa
Uprava za zatvorski sustav


Pisane vijesti | Zatvorski sustav