Posjet pravosudnom području Grada Rijeke

Slika /slike/vijesti naslovnica/Rijeka.jpg

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković sa suradnicima, državnim tajnikom mr.sc. Josipom Salapićem i pomoćnicom ministra Sandom Kulić Makar u petak, 15. prosinca 2017. godine posjetio je pravosudno područje Grada Rijeke.

Tijekom posjete, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković sastao se s čelnicima pravosudnih tijela u Gradu Rijeci, i to s predsjednikom Županijskog suda u Rijeci Veljkom Miškulinom, predsjednicom Trgovačkog suda u Rijeci Ikom Mohorović, predsjednikom Prekršajnog suda u Rijeci Davorom Grotićem, sutkinjom ovlaštenom za obavljanje poslova sudske uprave Općinskog suda u Rijeci Vesnom Katarinčić, predsjednikom Upravnog suda u Rijeci Alenom Rajkom, županijskom državnom odvjetnicom u Rijeci Vanjom Marušić i općinskom državnom odvjetnicom u Rijeci Željkom Zubčić Šoštarić.

Nakon održanog sastanka sa čelnicima pravosudnih tijela, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković sastao se s Vojkom Obersnelom, gradonačelnikom Grada Rijeke i zamjenikom župana Primorsko-goranske županije Markom Boras Mandić.

Pisane vijesti | Organizacija pravosuđa