Poziv za iskaz interesa

Slika /slike/zapošljavanje.jpg

Ministarstvo pravosuđa objavljuje poziv za iskaz interesa sudskim savjetnicima i zemljišnoknjižnim referentima

POZIV ZA ISKAZ INTERESA
sudskim savjetnicima i zemljišnoknjižnim referentima
 
 
U okviru Nacionalnog programa reformi Vlade Republike Hrvatske za 2016. obveza je Ministarstva pravosuđa zajednički s Državnom geodetskom upravom izraditi Detaljni plan izlaganja podataka prikupljenih katastarskom izmjerom i osnivanja i obnove zemljišnih knjiga za 98 katastarskih općina za koje je katastarska izmjera dovršena te započeti s njegovom provedbom.

U cilju osiguranja provedbe postupaka osnivanja i obnove zemljišnih knjiga za katastarske općine za koje je katastarska izmjera dovršena na području nadležnosti općinskih sudova u Dubrovniku, Požegi, Puli, Rijeci, Splitu, Varaždinu, Virovitici i Zadru utvrđeno je potrebnim privremeno povećati broj zemljišnoknjižnih službenika.

Slijedom iznijetog, na temelju članka 81. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zemljišnim knjigama (Narodne novine, broj 55/13), pozivaju se sudski savjetnici i zemljišnoknjižni referenti na dostavu prijava za privremenim premještajem na rad na navedene sudove radi provedbe postupaka osnivanja i obnove zemljišnih knjiga.

Prijavu je potrebno dostaviti Ministarstvu pravosuđa, Upravi za građansko, trgovačko i upravno pravo putem adrese elektroničke pošte: gradjansko.pravo@pravosudje.hr u roku od 30 dana od dana objave ovog poziva na mrežnim stranicama Ministarstva pravosuđa.
U prijavi  je potrebno navesti kontakt podatke te priložiti životopis i motivacijsko pismo.

Za sva dodatna pitanja i informacije osoba za kontakt je Ivica Anaković, telefonski broj: 01/3714 719, adresa elektroničke pošte: ivica.anakovic@pravosudje.hr
 

Pisane vijesti | Obavijesti, upute i pozivi