Proveden edukativno – radni sastanak na temu „Nagrađivanje i motivacija u praksi“ za kaznena tijela i probacijske urede s područja Istre i Kvarnera

Slika /slike/Projekti/Norveski financijski mehanizam/Nagradjvanje i motivacija u praksi_slika1.jpg
Nastavno na tri edukativno – radna sastanka provedena u Ministarstvu pravosuđa i uprave tijekom travnja 2022. godine za rukovodeći kadar zatvorskog sustava i probacije s područja središnje Hrvatske (u sklopu projekta „Jačanje zaštite ljudskih prava i javne sigurnosti kroz unapređenje kapaciteta probacijske službe“, aktivnost „Suradnja zatvorskog i probacijskog sustava“), dana 20. svibnja 2022. godine održan je edukativno – radni sastanak za rukovodeći kadar zatvorskog sustava i probacije s područja Istre i Kvarnera.
Sastanak na temu „Nagrađivanje i motivacija u praksi“ održan je u Rijeci u prostorijama Policijskog doma Policijske uprave primorsko-goranske, a na istome je o rezultatima istraživanja „Utjecaji nagrađivanja na motivaciju u radu službenika/ca Uprave za zatvorski sustav i probaciju“ informirano 12 rukovodećih službenika Zatvora u Rijeci, Zatvora u Puli - Pola, Kaznionice u Valturi, Probacijskog ureda Rijeka i Probacijskog ureda Pula.

Uz prezentaciju rezultata navedenog istraživanja provedenog u suradnji službenica zatvorskog sustava i probacije, na sastanku su razmjenjivana iskustva i ideje o nagrađivanju u praksi.